Recall #3

Ingat tak masa kita macam ada spark dulu kau pernah tegur kata kita selalu sweet baju sama? Aku ingatkan kau tak sedar benda tu. Lol. Aku sedar je. Pastu bila sedar baju kita banyak warna sama, aku cuba nak teka teka hari bila kau pakai baju apa. Kadang salah, kadang betul. Time betul tu rasa macam head over heels gila lol thrill gila rasa ada crush camni kahkah cambodo je perangai cuba nak teka biar sama baju tapi tu ah dah aku syok kat kau, nak buat cemana. Bodo pun bodo le 🌚

Entahlah. Kalau kau rasa kita mula ikut official kita; 18 Feb, bagi aku, aku rasa kita sebenarnya mula awal lagi, 25 Oct, hari second aku masuk, bila kau tegur aku dengar lagu Linkin Park... sebab time tu masing masing dah rasa ada spark.

0 juri & hakim: