Recall #4

Aku makan tak habis lagi. Tapi kali ni entah cemana aku cam dah taknak makan. Pastu lepas minum air, makan balik. Pastu teringat masa Eeqah mintak tumpang hantarkan dia balik. Kita tiga makan sekali. Aku tak habis, centu gak. Minum air dah rasa kenyang. Pastu kau dengan Eeqah duk bebel bising kata bazir. Aku cam biasalah aku peduli apa hahaha so takdelah aku habiskan kalau tak aku muntah 🌚 pastu cemana tah rasa boleh go, so aku try lah habis kan lagi. Aku sedar je kau stopkan Eeqah bila Eeqah nak tegur aku sambung makan balik. Aku nampak kau bagi isyarat suruh Eeqah diam and biarkan aku habiskan makanan aku. Pastu sampai tahap aku dah kenyang balik, tapi still tak habis. Kau pun tegur eh kenapa tak habis. Sikit lagi dah tu. Eleh ingat orang tak sedar lah tu dia perati?

0 juri & hakim: