Recall #5

Tu hari aku sakit lagi. Ingat tak sakit perut yang macam masuk angin tu? Nak kata gastrik macam tak pulak sebab makan je rasanya. Ke tak sedar makan ke tak sebab duk busy nak perabis kerja, tak tau. Haa kut kalau ingat, sakit perut yang macam ada angin bergerak naik turun dalam badan, asal rasa angin nak keluar je mesti rasa nak muntah.

You gave me pil chi kit teck aun tapi takde effect sebab bukan sakit perut biasa kot hahaha tak tau you pergi celah mana beli kat mana apa semua sebab I dah pengsan sebelah you kat shotgun dah tertidur terlipat dua dah badan 😂 sengsara betul haha.

Suka je di jaga di teman kat sebelah time sakit. Sebab biasa kalau sakit memang acah acah kuat selagi badan mampu nak acah kuat. Tapi yang kali tu memang tak mampu dah sampai peng camtu. Ubat and I memang tak ngam dari dulu. But bila I dah telan pil chi kit teck aun tu kira memang dah give up dah sakit sangat lah tu. Teringat. Sebab suka cara you jaga I.

Macam you jaga I bila I tertidur time lepak tepi tasik macam selalu kita buat. Tertidur sebab penat gila balik dari site, tak sengaja pun. Rasa macam tengah borak kot boleh tertidur tu? Lol. Tapi tak kacau pun eh lepas tengok orang penat sampai tertidur tu? Kejut kejap je sebab dah nak curfew. Orang dah bangun cumanya mata kelat sangat penat sangat tapi sedar je, cuma yelah, penat sangat. Tak sangka sangka pun you nak tarik pakaikan I seatbelt pastu senyap senyap hantar I balik. Thanks. Pun jugak masa ada time tertidur tapi tak dapat nak tarik seatbelt sebab kepala halang seatbelt, senyap senyap slow slow hantar sampai selamat sampai hostel sebelum curfew. Orang sedar je semua tu, cuma tak larat dah nak respon ke apa sebab penat tahap dewa. Orang nak je teman dia borak tapi penat sangat hm. But thanks jaga sampai camtu sekali.

Idk what have I done wrong to lose you this way. If I could go back in time to fix whatever that's wrong, I would. I've given my whole heart and effort to want this, I don't want to lose this. Not you, not now, not ever.

0 juri & hakim: