Recall #8

Aku harini member ada convo. Pasal kereta ada satu je and mak aku guna nak pergi kerja, aku guna ah uber tapi driver member aku. Kira aku bayar upah ah macam personal driver for a day, gitu.

Masa masuk duk sebelah dia tu aku teringat kat kau. Rindu gila 'Grab driver' aku. Dulu kata apa kat Bai, aku sebagai upah sebab tolong hantar dia pergi tbs? Ha-ha. Haish. Rindu. Kitorang member member memang jenis tak suka nak makan budi orang sangat, sebabtu still bayar jugak apa yang rasa patut.

Pastu pasal dah teringat kat kau tu, dia cam alang alang teringat lagi. Aku pakai seatbelt pun boleh teringat kat kau. Haish. Teringat kau asyik duk tegur jangan pakai seatbelt cam tabiat biasa aku pakai, bahaya.

Sumpah rindu. Kenapalah kau buat hal.

0 juri & hakim: